INFORMATII:
0749-938011
0Item(s)
0 Produs(e) Cosul Meu

Nu ai niciun produs in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

GARANTII SI SERVICE

Garantia produselor vandute de MOBILE PARTS HUB
Pentru toate produsele vandute si livrate de catre MOBILE PARTS HUB beneficiezi de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.
Toate produsele comercializare pe Mobile Parts Hub vin insotite de factura.
Garantia legala se ofera in conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate, care transpune in dreptul roman Directiva 1999/44/EC si nu limiteaza, ignora sau restrictioneaza direct sau indirect drepturile legale si interesele legitime ale cumparatorului, asa cum sunt prevazute de lege.

Consumatorul trebuie sa informeze vanzatorul asupra oricarui defect constatat in perioada de garantie. Garantia este oferita produselor care prezinta defecte de fabricatie. In cazul in care o piesa nu poate fi schimbata sau reparata, atunci se va restitui contravaloarea acesteia.

Garantia este valabila cand piesele se monteaza intr-un service autorizat.

In termenul de garantie, se asigura garantia produselor defecte din cauze neimputabile consumatorului, prin reparare sau inlocuire.

Termenul maxim de remediare a garantiei este de 15 zile calendaristice si curge de la data la care unitatea specializata de service a luat la cunostinta de deficientele reclamate de consumator. Aceasta data coincide cu data la care produsul reclamat defect, insotit de cererea de solicitare a garantiei, a fost receptionat efectiv de catre unitatea specializata de service.

Piesele ce au caracter consumabil nu beneficiaza de garantie.


Documente necesare
Cumparatorul care va reclama o situatie de defect in termenul de garantie va prezenta impreuna cu piesa/piesele in cauza, urmatoarele documente:
- Factura de achizitie;
- Dovada efectuarii montajului intr-un atelier de reparatii autorizat pentru tipul de manopera executata (factura fiscala si deviz de montaj);
- Documentul emis de catre service-ul de reparatii autorizat prin care se constata defectiunea si sunt explicate cauzele aparitiei acesteia, inclusiv raportul generat de tester / diagnoza acolo unde este cazul.


Asumarea raspunderii
Mobile Parts Hub nu isi asuma raspunderea garantiei iar aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:
- Piesa nu a fost montata intr-un service autorizat;
- Piesa nu a fost montata corespunzator sau a fost montata impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate;
- Piesa a fost folosita in alte scopuri decat cele indicate de producator;
- Piesa nu a fost identificata corect datorita prezentarii a unor date eronate de catre cumparator sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit.

Produsele returnate trebuie ambalate corespunzator pentru a fi protejate la transport si pentru a proteja ambalajul original al acestora.

Nu solicitati contravaloarea produselor returnate in sistem ramburs. Acestea se vor returna dupa receptionarea produselor de catre reprezentantii nostri.


Nu se accepta la retur
- Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice;
- Produsele care nu se afla in ambalajul original in care au fost livrate;
- Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale;
- Produsele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura;
- Produsele de origine comandate gresit deoarece cumparatorul nu a pus la dispozitie datele de identificare ale aparatului sau aceastea au fost comunicate eronat.