INFORMATII:
0749-938011
0Item(s)
0 Produs(e) Cosul Meu

Nu ai niciun produs in cos.

Product was successfully added to your shopping cart.

TERMENI SI CONDITII

Introducere
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul Mobile Parts Hub, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.


Continut site si Copyright
Mobile Parts Hub face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.
Toate promotiile prezente pe Mobile Parts Hub sunt valabile in limita stocului.


Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului Mobile Parts Hub sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Mobile Parts Hub, va fi considerata tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.


Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Cluj Napoca, Romania.


Solutionarea alternativa a litigiilor
Pentru litigiile care decurg din tranzacțiile de achiziție online, Comisia Europeană asigură o platformă de soluționare online a litigiilor (SOL). Aceasta platforma de solutionare a litigiilor este extrajudiciara si are ca focus litigiile ce decurg din obligatiile contractuale ale vanzarii de tip online. Puteti accesa Platforma SOL apasand acest link.


Dispozitii Finale
Mobile Parts Hub isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului Mobile Parts Hub, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa mobilepartshub@gmail.com